Ο Sin Boy, το μουσικό φαινόμενο της εποχής, παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο άλμπουμ του με τίτλο «KA GU RAS».

Ο καλλιτέχνης με τα κορυφαία νούμερα σε views και streams σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, με κάθε τραγούδι του να γίνεται viral και να ακούγεται δυνατά σε κάθε γωνιά της χώρας, κυκλοφορεί την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά.

Το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιουλίου, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Album Listening Party της πρώτου προσωπικού δίσκου του SinBoy με τίτλο “KA GU RAS”. Λίγο πριν την έναρξη του live ο Sin Boy και οι συνεργάτες του παρέλαβαν τιμητική πλακέτα από τη Μαργαρίτα Μάτσα για τις πλατινένιες ψηφιακές πωλήσεις τουsingle Mama?” στην Ελλάδα, ενώ κατά τη διάρκεια της απονομής ο καλλιτέχνης δώρισε μέρος των εσόδων τουalbum στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Make A Wish.

Το νέο album περιλαμβάνει επτά ολοκαίνουργια τραγούδια, ανάμεσά τους και το mega hit της χρονιάς «Mama?», το οποίο διαθέτει περισσότερα από 45.000.000 streams, το πρόσφατο hit single «Sientelo», αλλά και το ολοκαίνουργιο single «#31#» του οποίου το video clip αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες.

Επιπλέον περιέχονται τρεις νέες συνεργασίες με τον Ypo, τον Mad Clip και τον iLLEOo αντίστοιχα.