Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του Α’ Ημιτελικού και την εμφάνιση της Ελλάδας, που προκρίθηκε στον τελικό, καθώς η Αμάντα Γεωργιάδη κατάφερε να μαγέψει το κοινό με την ρομαντική μπαλάντα της. 

Πλέον αδημονούμε για την εμφάνιση της Κύπρου, με πρωταγωνίστρια την Ανδρομάχη Δημητροπούλου, που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 12 Μαΐου στην σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας, ύστερα από την περσινή νίκη των Måneskin. 

Η Ανδρομάχη θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, στον 66ο ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό με το τραγούδι «Ela» που διαθέτει ελληνοαγγλικό στίχο και έθνικ στοιχεία. Τα μεγαλύτερα φαβορί σύμφωνα με τις προγνώσεις έως τώρα είναι η Σουηδία, η Πολωνία και η Αυστραλία. 

Η σειρά των χωρών στον Β’ ημιτελικό, θα είναι ως εξής: Φινλανδία, Ισραήλ, Σερβία, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Μάλτα, Άγιος Μαρίνος, Αυστραλία, Κύπρος, Ιρλανδία, Βόρεια Μακεδονία, Εσθονία, Ρουμανία, Πολωνία, Μαυροβούνιο, Βέλγιο, Σουηδία, Τσεχία. 

Από την πρώτη πρόβα που έκανε η διαγωνιζόμενη πήραμε μια μικρή ιδέα από την επικείμενη εμφάνισή της στον διαγωνισμό. Πρόκειται να αναδύεται μέσα από ένα κοχύλι, ως η θεά Αφροδίτη και στο πλευρό της θα έχει δυο χορεύτριες. 

Ακούστε εδώ το «Έλα» της Ανδρομάχης εδώ: