Η Florence Welch υποκλίνεται στη λατρεία των θαυμαστών της στην Ελλάδα και τους προσφέρει δύο βραδιές μουσικής μυσταγωγίας στο Ηρώδειο, την Πέμπτη 19 και την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Η προπώληση για τη δεύτερη συναυλία ξεκίνησε ηλεκτρονικά σήμερα (10/7) στις 11:00 και σημειώθηκε sold out σε χρόνο – ρεκόρ, ακριβώς όπως και στην προπώληση για την πρώτη συναυλία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι 1 ευρώ από κάθε εισιτήριο θα διατεθεί στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Αυτή η εξαιρετική πρωτοβουλία των Florence + The Machine βοηθά ουσιαστικά και δίνει πνοή στην οργάνωση να συνεχίσει το καθημερινό σημαντικό έργο της.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα (Doctors Without Borders) είναι μια διεθνής, ανεξάρτητη, ιατρική και ανθρωπιστική οργάνωση, που παρέχει επείγουσα βοήθεια σε άτομα που έχουν τραυματιστεί από ένοπλες συγκρούσεις, επιδημίες, αποκλεισμό από την παροχή ιατρικής φροντίδας και φυσικές καταστροφές, κυρίως σε χώρες της Αφρικής και της Ασίας, που έχουν έλλειψη ειδών πρώτης ανάγκης. Η οργάνωση είναι γνωστή στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου από τη Γαλλική ονομασία της ή απλά MSF.

Η Florence θα κλείσει την παγκόσμια περιοδεία της στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού σε μία μαγική βραδιά!