Η Beyoncé μαγεύει με την ερμηνεία της σε ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τον τίτλο «Spirit», το οποίο είναι εμπνευσμένο από την κινηματογραφική ταινία «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών».

Το «Spirit» θα συμπεριληφθεί στο νέο άλμπουμ «The Lion King: The Gift» όπου καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν μία σειρά τραγουδιών που έχουν αντλήσει έμπνευση από την επερχόμενη ταινία.

 

 

Η παραγωγή και η επιμέλεια αυτού του ιδιαίτερου του άλμπουμ ανήκει στην Beyoncé. Άλλωστε, η αγαπημένη τραγουδίστρια αποτελεί ένα από τα μέλη του δυναμικού καστ στο live-action reboot του κλασικού έργου που προβλήθηκε πρώτη φορά το 1994 και έγραψε τη δική της ιστορία στις καρδιές μικρών και μεγάλων, καθώς ενσαρκώνει το χαρακτήρα της Nala, της λέαινας που βρίσκεται στο πλευρό του Simba (Donald Glover).

«Αυτός είναι ο ηχητικός κινηματογράφος… Είναι μια νέα εμπειρία αφήγησης. Ήθελα να κάνω κάτι περισσότερο από το να βρω μία συλλογή τραγουδιών που θα είναι εμπνευσμένα από την ταινία. Είναι μείγμα διαφορετικών μουσικών ειδών και συνεργασιών που δεν αποτελεί ένα συγκεκριμένο ήχο. Είναι επηρεασμένο από τα πάντα, από R&B, pop, hip hop και Afro Beat», δήλωσε η Beyoncé σχετικά με τη δημιουργία του συγκεκριμένου άλμπουμ.

Η 37χρονη Αμερικανίδα συνυπογράφει το «Spirit» μαζί με τους Labrinth και Ilya. Το άλμπουμ «The Lion King: The Gift» θα κυκλοφορήσει από τη Walt Disney Records στις 19 Ιουλίου, ταυτόχρονα με την έναρξη προβολής της ταινίας.

Το soundtrack του «The Lion King» θα είναι διαθέσιμο ψηφιακά από την Πέμπτη 11 Ιουλίου και θα περιλαμβάνει ένα ντουέτο της Beyoncé και του Donald Glover στο διαχρονικό τραγούδι «Can You Feel The Love Tonight?» του Elton John από το αρχικό φιλμ.