Μετά τη μεγάλη καλοκαιρινή επιτυχία με τίτλο «Βάλ’ Το Τέρμα», ο Νίκος Οικονομόπουλος επιστρέφει με το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Καθημερινά»!

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους σχετικά με την επερχόμενη κυκλοφορία του νέου του single, χωρίς να αποκαλύψει τον τίτλο. Λίγες μέρες αργότερα, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως το νέου του τραγούδι θα έχει τον τίτλο «Καθημερινά».

Την ίδια στιγμή το ξέγνοιαστο video clip που έδωσε εικόνα στο «Βάλ’ Το Τέρμα» έχει προβληθεί πάνω από 13 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Λίγο καιρό πριν ξεκινήσει τις χειμερινές εμφανίσεις του για δεύτερη διαδοχική σεζόν στο «Κέντρο Αθηνών», ο Νίκος Οικονομόπουλος ανανεώνει το μουσικό ραντεβού του με όλους τους θαυμαστές του, κυκλοφορώντας ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο «Καθημερινά».

Το νέο single «Καθημερινά» υπογράφουν δύο στενοί και μακροχρόνιοι συνεργάτες του Νίκου Οικονομόπουλου, ο Γιώργος Σαμπάνης έχει συνθέσει τη μουσική και η Ελένη Γιαννατσούλια έχει γράψει τους στίχους.