Η επίδειξη μόδας του οίκου μόδας Versace στο Μιλάνο ολοκληρώθηκε με την αναπάντεχη εμφάνιση της Jennifer Lopez.

Η Jennifer Lopez γνωρίζει πολύ καλά πώς να κεντρίζει την προσοχή με κάθε κίνησή της.

Δύο δεκαετίες αφότου έκλεψε την παράσταση με το περίφημου see-through φόρεμα στα Βραβεία Grammy 2000, η Lopez έκλεισε την επίδειξη μόδας Versace Spring 2020 στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου φορώντας μία ανασχεδιασμένη έκδοση του ενδύματος.

Η διάσημη τραγουδίστρια, ηθοποιός και παραγωγός εμφανίστηκε στην πασαρέλα συνοδευόμενη από την ίδια την Donatella Versace, επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος του ιταλικού οίκου, τη στιγμή που οι παρευρισκόμενοι τις υποδέχθηκαν χειροκροτώντας όρθιοι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Versace επιλέγει να τιμήσει την πολυσυζητημένη εμφάνιση της Jennifer Lopez.

Τον Ιούλιο ο οίκος παρουσίασε σε συνεργασία με την Concepts ένα καινούργιο μοντέλο sneakers εμπνευσμένο από τα leaf-prints του iconic φορέματος, με αφορμή τα 50ά γενέθλια της J. Lo.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωτοφανές ενδιαφέρον για την εμφάνιση της Jennifer Lopez στο κόκκινο χαλί των Βραβείων Grammy 2000 που εκδηλώθηκε από τους χρήστες του διαδικτύου στις μηχανές αναζήτησης, οδήγησε στη δημιουργία του Google Images, όπως αποκαλύφθηκε χρόνια αργότερα.

Το φόρεμα ήταν το πιο δημοφιλές ερώτημα αναζήτησης στα χρονικά του Google εκείνη την εποχή, το οποίο μετρούσε μόλις δύο χρόνια λειτουργίας.

Αν και προϋπήρχαν τα σχέδια για το σχεδιασμό μηχανής αναζήτησης εικόνων από την Google, ο ντόρος που προκάλεσε η Jennifer Lopez ώθησε την άμεση δημιουργία της.