Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο 50 Cent έγραψαν ιστορία με τον ΔΡΟΜΟ 89,8 στη μεγαλειώδη συναυλία τους για τα 40 χρόνια του εμβληματικού ΟΑΚΑ, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, γνωρίζοντας την αποθέωση από περίπου 47.000 θεατές που έζησαν μία ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία.

Φανερά συγκινημένος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ευχαρίστησε το κοινό για την αγάπη και την υποστήριξη και χάρισε μία μοναδική βραδιά γεμάτη με τα προσωπικά του mega hits και τις δυνατές του ερμηνείες.

Ο θρυλικός 50 Cent, ένας από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς rappers παγκοσμίως, έκανε το στάδιο να πάλλεται στο ρυθμό του, σε μία εμφάνιση με full band και full program.

Οι δύο καλλιτέχνες χάρισαν στον κόσμο, που άρχισε να συρρέει στο κατάμεστο ΟΑΚΑ από νωρίς το απόγευμα και με τον παλμό του έκανε ακόμα πιο μοναδική τη βραδιά, μία συναυλία γεμάτη με τη «μαγεία» της μουσικής, ενώ πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό, κάνοντας ακόμα πιο εντυπωσιακό το μουσικό υπερθέαμα.

Το κλίμα ζέσταναν με τα opening acts τους οι Kings, o FY και η JosephineSpecial guests, που έκαναν ντουέτα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ήταν ο Light και ο Rack, ενώ την παρουσίαση της βραδιάς έκανε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα διαθέσει μέρος από την αμοιβή του σε καμπάνια για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στη χώρα μας.

Η μεγαλειώδης βραδιά στο ΟΑΚΑ αποτέλεσε και την πρώτη green συναυλία στην Ελλάδα.

Χορηγός επικοινωνίας της συναυλίας ήταν, φυσικά, ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8!