Ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 παρουσιάζει την παράσταση «ΑΞΥΡΙΣΤΑ ΠΗΓΟΥΝΙΑ» στο Θέατρο Μικρό Χορν σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη. Πρωταγωνιστούν ο Στάθης Σταμουλακάτος, ο Ηλίας Βαλάσης, ο Σπύρος Ασημένιος και η Αντωνία Πιτουλίδου.

Το βραβευμένο έργο του Γιάννη Τσίρου συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο Μικρό Χορν μετά τη μεγάλη επιτυχία της περασμένης θεατρικής σεζόν.

Τρεις άντρες, υπάλληλοι ενός νοσοκομείου, εργάζονται καθημερινά στην υπηρεσία τους στην υπόγεια πτέρυγα. Από τους πάνω ορόφους δέχονται και στη συνέχεια ταξινομούν, φροντίζουν και φυλάνε προσωρινά ανθρώπους που δεν κατάφεραν να επιζήσουν. Απόψε όμως «έρχεται» μια γυναίκα να ταράξει τη ρουτίνα τους. Τα μυστικά, οι αποκαλύψεις και οι συγκρούσεις θα φέρουν στο φως τις αδυναμίες και τα ταπεινά τους ένστικτα. Ακολουθεί το έγκλημα, η εκδίκηση, η ενοχή και, όταν φτάσει το πρωί, δε θα είναι τίποτα ίδιο.

Για να απολαύσετε κι εσείς αυτό το ρεαλιστικό, κοινωνικό δράμα με υπαρξιακές και ποιητικές προεκτάσεις, μείνετε συντονισμένοι στον ΔΡΟΜΟ 89,8 και διεκδικήστε διπλές προσκλήσεις.

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ…

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ 89,8!!!