Ο MALUMA βρίσκεται στην Αθήνα ήδη από το περασμένο Σάββατο και προετοιμάζεται για την επικείμενη συναυλία του στο κλειστό γήπεδο ΟΑΚΑ, την Τετάρτη 11 Μαρτίου, με special guest την Ελένη Φουρέιρα!

Μάλιστα ο sexy κολομβιανός καλλιτέχνης, δεν παρέλειψε να μοιραστεί με τους θαυμαστές του στιγμιότυπα από την παραμονή του στην Ελλάδα και δημοσίευσε βίντεο από τους δρόμους της Αθήνας, το Σύνταγμα και το Μέγαρο της Παλαιάς.

Ο 25χρονος performer με τη χαρισματική φωνή και την εκρηκτική σκηνική παρουσία, συνεχίζοντας την sold out περιοδεία του έρχεται για πρώτη φορά στην χώρα μας και θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές την ερχόμενη Τετάρτη 11 Μαρτίου. Ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 θα βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό γήπεδο ΟΑΚΑ και ο Βασίλης Φορτούνης θα εκπέμπει live για 3 ολόκληρες ώρες, μεταδίδοντας τον παλμό της συναυλίας.

Αν και μόλις 25 χρονών, ο MALUMA έχει βραβευθεί με  GRAMMY το 2018 για το καλύτερο σύγχρονο POP φωνητικό άλμπουμ, το F.A.M.E. και είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες των κοινωνικών μέσων, με πάνω από 23 εκατομμύρια οπαδούς στο Facebook, 6 εκατομμύρια στο Twitter και 46 εκατομμύρια στο Instagram. Επίσης, μετράει  σχεδόν 200 sold out συναυλίες παγκοσμίως με περισσότερα από 1.000.000 εισιτήρια, ενώ η Madonna, o J. Balvin, ο Ricky Martin και η Shakira είναι μερικές από τις πρόσφατες συνεργασίες του και επιβεβαιώνουν ότι βρίσκεται στo επίκεντρο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Η μεγαλύτερη συναυλία της Αθήνας, με χορηγό επικοινωνίας τον ΔΡΟΜΟ 89,8, έρχεται την Τετάρτη 11 Μαρτίου και αναμένεται να μας ταξιδέψει με Reggaeton vibes, colombian beats και τα μεγαλύτερα παγκόσμια hits!

ΔΡΟΜΟΣ 89,8

ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!