Οι ΜΕΛΙSSES, ένα από τα πιο επιτυχημένα ελληνικά συγκροτήματα, συμμετέχουν στο Summer Nostos Festival RetroFuture του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) 2020 και την Κυριακή 28 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, ανέβηκαν στην κορυφή του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο Ενεργειακό Στέγαστρο για να πραγματοποιήσουν  ένα μοναδικό live που θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου.

Πέρα από τα αγαπημένα «Γιατί», «To Kύμα», «Stand by me now» και «Mισή Καρδιά» που ακούσατε πρώτοι και αποκλειστικά στον ΔΡΟΜΟ 89,8, παρουσίασαν και το νέο τους single με τίτλο «Που ΄ναι η αγάπη» που αναμένεται να αγαπηθεί εξίσου από το κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που το αγαπημένο συγκρότημα λαμβάνει μέρος στο Summer Nostos Festival, καθώς είχαν πραγματοποιήσει ακόμη μία επιτυχημένη εμφάνιση στο Φεστιβάλ του 2017, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στους παρευρισκόμενους. Η φετινή διοργάνωση διέφερε σημαντικά, καθώς η νέα πραγματικότητα στην εποχή του κορωνοϊού έχει δημιουργήσει νέες ανάγκες και επιτάσσει άμεση προσαρμογή στις υπάρχουσες συνθήκες. Έτσι οι ΜΕΛΙSSES φέτος δεν τραγούδησαν για το κοινό που σε άλλη περίπτωση θα μπορούσε να βρεθεί στο ΚΠΙΣΝ και να τις απολαύσει από κοντά, αλλά για ένα κοινό πολύ μεγαλύτερο που συνδέθηκε μέσω διαδικτύου για να ζήσει μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

 Δείτε το live του συγκροτήματος εδώ: