Ο Νικόλας Ράπτης παραχώρησε την πρώτη του μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη στο ραδιοφωνικό του «ταίρι», την Ελεονώρα  Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα»!

Ο αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός, που από το Σεπτέμβρη απολαμβάνουμε καθημερινά στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη,μέσα από τη συχνότητα του ΔΡΟΜΟΥ 89,8 και είναι επίσης μέλος των Wixers και συνεργάτης του Γρηγόρη Αρναούτογλου, μίλησε στα «Μεσάνυχτα» για άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Ο Νικόλας έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το διαδίκτυο και συγκεκριμένα μέσα από τη συνεργασία του με τον Φάνη Λαμπρόπουλου και την εκπομπή «Παρασκευάς», ωστόσο σε λίγο καιρό θα συμπληρώσει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο ραδιόφωνο, γεγονός που μεγάλο μέρος του κοινού δεν γνώριζε.  

Φεύγοντας από την Ιτέα, όπου μεγάλωσε, για να σπουδάσει Marketing & Επικοινωνία, ονειρευόταν να δουλέψει στο MAD, πράγμα που τελικά έγινε! Ξεκίνησε να εργάζεται στο εμπορικό τμήμα του καναλιού, ενώ γρήγορα ο διευθυντής προγράμματος ανακάλυψε το πηγαίο ταλέντο του και τον συμπεριέλαβε στην πρωινή ζώνη του ραδιοφώνου μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Σταμάτη Ντιν Νταν Ντον.

Πέρασε κάποια χρόνια κάνοντας εκπομπές σε διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς και το 2019 ήρθε η συνεργασία με τον ΔΡΟΜΟ 89,8 και την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία μάλιστα μοιράστηκε με τους τηλεθεατές, πως η πρώτη σκέψη της όταν της ανακοινώθηκε, από το διευθυντή προγράμματος του σταθμού, ότι συμπαραγωγός της  θα ήταν ο Νικόλας θορυβήθηκε, καθώς η εικόνα που είχε για εκείνον ήταν αυτή του «κάφρου»! Μετά την πρώτη τους γνωριμία η Ελεονώρα αναθεώρησε, η χημεία τους έδεσε και πλέον αποτελούν αχτύπητο δίδυμο στην πρωινή ζώνη των ραδιοφώνων.

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Νικόλας εξομολογήθηκε κάποιες από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του, μεταξύ των οποίων ήταν η μάχη που έδωσε η μητέρα του με τον καρκίνο αλλά και ο χαμός του σκύλου του, ο οποίος του στοίχισε πολύ συναισθηματικά. Μίλησε όμως ανοιχτά και για την προσωπική του ζωή, καθώς εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια είναι ζευγάρι με την 28χρονη ψυχολόγο Εμμανουέλα Βιντιάδη, με την οποία μάλιστα τον τελευταίο χρόνο συγκατοικούν και σχεδιάζουν  το μέλλον μαζί.

Ο Νικόλας Ράπτης και η Ελεονώρα Μελέτη έρχονται κάθε πρωί στις 7 στον ΔΡΟΜΟ 89,8 με το «The Morning Show» και αλλάζουν τα πρωινά μας μία για πάντα!

Μείνετε συντονισμένοι γιατί τα καλύτερα έρχονται!