Το hashtag των ημερών είναι #menoumespiti και ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 σας δίνει 5 δημιουργικούς τρόπους να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο της καθημερινότητας σας. Πέρα από τις προφανείς λύσεις του Netflix, των επιτραπέζιων παιχνιδιών, του διαβάσματος και των βιντεοκλήσεων με φίλους, σας προτείνουμε έξυπνες και χρήσιμες λύσεις, που όχι μόνα θα γεμίσουν το χρόνο σας, αλλά θα σας ανανεώσουν!

 

  1. Η ντουλάπα σας είναι γεμάτη ρούχα αλλά παρόλα αυτά δεν έχετε τι να φορέσετε; Ξεδιαλέξτε και χαρίστε όλα τα ρούχα που δεν σας κάνουν ή δε φοράτε πλέον, συγκεντρώστε όσα χρειάζονται επιδιορθώσεις και πετάξτε όσα είναι χαλασμένα. Μέσα από αυτό το ξεκαθάρισμα, μπορεί να βρείτε και πολλούς κρυμμένους θησαυρούς.

 

  1. Ανανεώστε το χώρο σας! Μετακινήστε τα έπιπλα, αναζητήστε νέους τρόπους διαρρύθμισης και αδειάστε τον χώρο σας από τις περιττές συσκευές και έπιπλα που δεν χρησιμοποιείτε. Μήπως ο καναπές πάει καλύτερα μπροστά στο παράθυρο και το τραπεζάκι δίπλα στην πολυθρόνα;

 

  1. Κάντε μια επίσκεψη στην αποθήκη, στο υπόγειο ή το πατάρι και ξεκινήστε τις… ανασκαφές! Ίσως να ανακαλύψετε ενδιαφέροντα πράγματα, των οποίων την ύπαρξη είχατε ξεχάσει.

 

  1. Οργανώστε τις ηλεκτρονικές συσκευές σας! Φροντίστε να μεταφέρετε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχετε τραβήξει εδώ και μήνες από την κάμερα ή το κινητό στον υπολογιστή σας για να έχετε όλο το φωτογραφικό σας υλικό συγκεντρωμένο και κατηγοριοποιήστε το, έτσι θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από περιττά αρχεία. Με την ίδια λογική διαγράψτε προγράμματα και emails που δεν σας είναι χρήσιμα.

 

  1. Μπείτε στην κουζίνα και πειραματιστείτε! Με μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορείτε να ανακαλύψετε νέες συνταγές με πολύ απλά και υγιεινά υλικά, για να ανανεώσετε το καθημερινό σας διατροφολόγιο και να περάσετε δημιουργικά τον  ελεύθερο χρόνο σας.

 

Το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση ως μία «ευκαιρία» για να χαρούμε τον προσωπικό μας χώρο και να περάσουμε ποιοτικά τον ελεύθερο χρόνο, χωρίς να πανικοβαλλόμαστε και να νιώθουμε εγκλωβισμένοι. Προτεραιότητα έχει η σωματική και ψυχική υγεία όλων!