Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής της γενιάς του, ο Νίκος Βέρτης, ενώνει τις «δυνάμεις» του με τον διεθνούς φήμης τραγουδιστή Amir και παρουσιάζουν το νέο τους single με τίτλο «Η Λέξη Σ’ Αγαπώ / Si On N’Aime Qu’Une Fois» αποκλειστικά στον ΔΡΟΜΟ 89,8!

Ο Amir συστήθηκε στο γαλλικό κοινό με τη συμμετοχή του στον τρίτο κύκλο του τοπικού «The Voice» το 2014. Έγινε ευρύτερα γνωστός όταν εκπροσώπησε τη Γαλλία στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2016, που έλαβε χώρα στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, τερματίζοντας στην 6η θέση του μεγάλου τελικού με το τραγούδι «J’ai Cherché».

Ο 35χρονος καλλιτέχνης είχε εκδηλώσει από τότε την αγάπη του για την ελληνική μουσική και ειδικότερα για τα τραγούδια του Νίκου Βέρτη.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, οι δύο επιτυχημένοι καλλιτέχνες συνυπάρχουν στη μοναδική μπαλάντα «Η Λέξη Σ’ Αγαπώ / Si On N’Aime Qu’Une Fois», ένα κομμάτι που υμνεί τον έρωτα.

Τη μουσική της μοναδικής ελληνογαλλικής μπαλάντας υπογράφει ο καταξιωμένος Assaf Tzrouya και τους στίχους ο Νίκος Βέρτης σε συνεργασία με τον Amir.

Συντονιστείτε τη Δευτέρα 16 Μαρτίου στο «The Morning Show» με την Ελεονώρα Μελέτη και το Νικόλα Ράπτη και ακούστε το πρώτοι και αποκλειστικά!

ΔΡΟΜΟΣ 89,8

ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!