Ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε την θεατρική παράσταση  «DA» , στο θέατρο Ιλίσια. Ένα κοινωνικό έργο του Χιου Λέοναρντ σε σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια. 

Ένας συγγραφέας επιστρέφει στην πατρίδα του από το Λονδίνο μετά το θάνατο του πατέρα του και, μαζεύοντας τα πράγματα στο πατρικό του, ξαναζεί σημαντικές στιγμές της ζωής του. Ο «DA» (από το αγγλικό daddy) αποτελεί το πιο καθοριστικό πρόσωπο της ζωής του. Με μια κινηματογραφική ελλειπτική αφήγηση, αναπλάθονται κομμάτια μιας αναγνωρίσιμης οικογενειακής ζωής. Όνειρα, συγκρούσεις,  απογοητεύσεις και χαρές έρχονται στο μυαλό του συγγραφέα και δημιουργούν «σκηνές» επί σκηνής. Το φανταστικό συνδέεται με το πραγματικό και γεννούν μια θεατρική πανδαισία χρωμάτων, ένα δυνατό παζλ αντιθετικών στιγμών, ένα σκηνικό σύμπαν, που η ανθρώπινη κραυγή εναλλάσσεται με τον ψίθυρο και το γέλιο με το κλάμα.

Πρωταγωνιστούν ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο Μιχάλης Οικονόμου, ο Γιώργος Σουξές, η Νεκταρία Γιαννουδάκη, η Κωνσταντίνα Κλαψινού, ο Λάμπρος Κωνσταντέας, ο Βασίλης Παπαδημητρίου και η  Ταμίλλα Κουλίεβα. 

Για περισσότερες πληροφορίες και διπλές προσκλήσεις μείνετε συντονισμένοι στον ΔΡΟΜΟ 89,8

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ… ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ 89,8!!!