Ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε την θεατρική παράσταση «Ο κύκλος των χαμένων ποιητών», στο Θέατρο Βρετάνια. Ένα κοινωνικό έργο του Τομ Σούλμαν σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ασπιώτη.

Υπόθεση: 

Ένας επαναστάτης καθηγητής φιλολογίας και υπέρμαχος της ελευθερίας, ο Τζον Κίτινγκ, φέρνει τα πάνω-κάτω στην αυστηρή ακαδημία αρρένων του Γουέλτον, αλλάζοντας για πάντα τη ζωή των μαθητών. Με το σύνθημα «Άδραξε τη μέρα!» θα αλλάξει σταδιακά τη ζωή τους και θα διαταράξει τις ισορροπίες στο σχολείο που υπακούει στο μότο «Παράδοση, Τιμή, Πειθαρχία, Τελειότητα». Θα μάθει στους μαθητές του να αγαπούν την ποίηση, την τέχνη, τη ζωή και να παλεύουν για τις επιλογές τους. Η σύγκρουση με το εκπαιδευτικό κατεστημένο, τη διεύθυνση του σχολείου, τους γονείς των μαθητών του θα είναι αναπόφευκτη. Η ίδια η έννοια της επανάστασης κυριαρχεί στο έργο, το οποίο μετατράπηκε σε μια ατμοσφαιρική παράσταση γεμάτη συγκίνηση και χιούμορ, η οποία περνάει απλόχερα στο κοινό την ουσία του, που συμπυκνώνεται στο κυνήγι των ονείρων και των καταπιεσμένων επιθυμιών μας, την αξία του ελεύθερου πνεύματος, την αξία της ποίησης και πρωτίστως της αυτοδιάθεσης.

Πρωταγωνιστούν: Ο Άκης Σακελλαρίου, ο Τάσος Χαλκιάς, ο Σπύρος Τσεκούρας, ο Πάνος Ζυγούρος, ο Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος, ο Νικόλας Παπαϊωάννου, ο Θησέας Παπαπαναγιώτου, ο Στέφανος Παπατρέχας, ο Σταύρος Τσουμάνης, ο Τάσος Τυρογαλάς, ο Αλέξανδρος Τωμαδάκης, η Ειρήνη Λαφαζάνη και η Λυδία Στέφου.

Για περισσότερες πληροφορίες και διπλές προσκλήσεις μείνετε συντονισμένοι στον ΔΡΟΜΟ 89,8.

 

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ… ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ 89,8!!!