Ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 σας δίνει θεατρικό ραντεβού στην παράσταση «ΜΠΕΝΤ» στο Θέατρο Χώρα, την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου και ώρα 8:00 το βράδυ.

Το αριστούργημα του Μάρτιν Σέρμαν, που έχει ως βασικό θέμα τον απαγορευμένο έρωτα δύο ανδρών σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης,  ανεβαίνει στο Θέατρο Χώρα, σε δραματουργική επεξεργασία και σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια. Πρωταγωνιστούν ο Μέμος Μπεγνής, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο Μανώλης Θεοδωράκης, ο Γιάννης Σίντος, ο James Rodi, ο Χρήστος Ζαχαριάδης, ο Σπύρος Δούρος και ο Δημήτρης Καραμπέτσης.

Σε μια εποχή βίας, κακοποιήσεων και απαξίωσης των αδύναμων, το «ΜΠΕΝΤ», δυστυχώς, αποδεικνύεται και πάλι επίκαιρο. Η προκατάληψη, η κατηγοριοποίηση των πολιτών, η φασιστική αντίληψη διαπερνά τομείς της καθημερινής μας ζωής. Τα νεοναζιστικά κινήματα, η έξαρση της εθνικιστικής προπαγάνδας καθιστούν το μήνυμα του «ΜΠΕΝΤ» δυνατό και αναγκαίο.

Ο Σέρμαν ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο για την ανθρωπότητα και, μέσα από την αριστοτεχνική του δημιουργία, εξάρει την ελευθερία στην καρδιά, στο νου και στο σώμα. Σπρώχνει στο προσκήνιο την ανθρώπινη ύπαρξη και αναδεικνύει την αξία της αγάπης και της ανθρώπινης αλληλεγγύης σαν την υπέρτατη δύναμη της ζωής, της επιβίωσης.

Το ιστορικό πλαίσιο, ο χώρος του Άουσβιτς, δεν είναι παρά μόνο η σκηνική αφορμή για να ξαναδεί κανείς τα μεγάλα θέματα του ανθρώπου, γυμνά, οριακά και με την απαιτούμενη ειλικρίνεια.

Στείλτε ΤΩΡΑ sms στο 54301 γράφοντας ΔΡΟΜΟΣ κενό, το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας και τη λέξη ΧΩΡΑ, για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις για το διαχρονικό αυτό έργο!

Χρ./sms 0,34€ μαζί με ΦΠΑ 

ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ…

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ 89,8!!!