Ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 σας δίνει θεατρικό ραντεβού στην πρεμιέρα της παράστασης «ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΜΠΑΤΛΕΡ» στο Θέατρο Άλμα την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου και ώρα 9:15 το βράδυ!

Πρωταγωνιστούν ο Κώστας Αποστολάκης, ο Σπύρος Πούλης, η Μαρία Φιλίππου, ο Αντώνης Καλομοιράκης, η Μελίνα Σπετσιέρη και ο Σπύρος Κυριάκος.

Σε αυτή την παράσταση ο πανικός είναι διάχυτος, καθώς η λονδρέζικη κοινωνία αποσυντίθεται μαζί με τους υποκριτικούς αναλυτές της.

Στην ψυχιατρική κλινική του κυρίου Πρέντις έρχεται μία νεαρή κοπέλα με σκοπό να δουλέψει ως γραμματέας. Ο ψυχίατρος όμως έχει άλλες βλέψεις. Την ίδια στιγμή, φτάνει στην κλινική η σύζυγος του κυρίου Πρέντις έπειτα από ένα ξέφρενο πάρτι, κυνηγημένη από ένα νεαρό απατεώνα που την εκβιάζει. Το αλαλούμ συμπληρώνεται με την άφιξη ενός ψυχικά διαταραγμένου κρατικού ελεγκτή για επιθεώρηση στην κλινική κι ενός αστυνόμου που ψάχνει απεγνωσμένα το χαμένο μέλος από το άγαλμα του Ουίστον Τσόρτσιλ.

Στείλτε ΤΩΡΑ sms στο 54301 γράφοντας ΔΡΟΜΟΣ κενό, το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας και τη λέξη ΜΠΑΤΛΕΡ, για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις και να απολαύσετε αυτή την ξέφρενη κωμωδία γεμάτη γέλιο και ανατροπές σε ένα μοναδικό θεατρικό ραντεβού με το ΔΡΟΜΟ 89,8!

Χρ./sms 0,34€ μαζί με ΦΠΑ.

ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ…

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ 89,8!!!