Ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 παρουσιάζει την παράσταση «ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ» στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη με πρωταγωνιστές την Κάτια Δανδουλάκη, την Κοραλία Καράντη, την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, τον Γιώργο Γεροντιδάκη και τον Πάνο Σταθακόπουλο, σε σκηνοθεσία και διασκευή των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα.

Μία ζάπλουτη κληρονόμος ζει στη βίλα της μαζί με τον νεότερο σύζυγό της και την αφοσιωμένη οικονόμο της. Τα χρέη του συζύγου κορυφώνουν την ένταση και την τριβή στη σχέση του ζευγαριού. Η ατμόσφαιρα βαραίνει όταν νυχτερινοί θόρυβοι ταράζουν την ηρεμία της βίλας… Η ξαφνική επίσκεψη μίας βαρόνης και αυτά που έχει να πει μπερδεύουν ακόμη περισσότερο την ήδη τεταμένη κατάσταση. Ένας ιστός αράχνης δείχνει να υφαίνεται γύρω από τη ζάπλουτη κληρονόμο. Άραγε ποιος είναι φίλος και ποιος εχθρός;

Αν θέλετε να απολαύσετε κι εσείς την Κάτια Δανδουλάκη σε ένα έργο με πλοκή που ανατρέπει τα πάντα και κόβει την ανάσα μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, μείνετε συντονισμένοι στον ΔΡΟΜΟ 89,8 και διεκδικήστε διπλές προσκλήσεις.

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ…

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ 89,8!!!