Κάθε μήνα, ο ΔΡΟΜΟΣ 89.8 ετοιμάζει ταξίδι μοναχά για πάρτη σας!

Αυτό το μήνα, ετοιμαστείτε για τον γύρο της Πορτογαλίας!

Ένας υπερτυχερός θα κερδίσει ένα ταξίδι για 2 άτομα στον πολύχρωμο παράδεισο της ιβηρικής χερσονήσου για 8 ολόκληρες μέρες με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Ένα οδοιπορικό στις πόλεις και στα χωριά της Πορτογαλίας, με αναχώρηση στις 21 Nοεμβρίου, που ξεκινάει από τη Λισαβόνα, πρωτεύουσα της Πορτογαλίας και μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης, απ’ όπου επισκεπτόμαστε το ρομαντικό χωριό Σίντρα, το όμορφο ψαροχώρι Κασκάις, το Ακρωτήρι Κάμπο ντα Ρόκα, το παραθαλάσσιο θέρετρο Εστορίλ, το μεσαιωνικό χωριό Όμπιντος, το γραφικό ψαροχώρι Ναζαρέ, καθώς και τo χωριό Μπατάλχα. Συνεχίζουμε με το Πόρτο στα βόρεια της χώρας, με τις κοντινές του πόλεις Μπράγκα και Γκιμαράες. Ολοκληρώνουμε το ταξίδι μας στο Αβέιρο, τη «Βενετία της Πορτογαλίας», το Μπουσάκο με τον εθνικό δρυμό και το ανάκτορο – ξενοδοχείο, την υπέροχη Κοΐμπρα, τη Φάτιμα, που φημίζεται για τις περισσότερες «εμφανίσεις» της Παναγίας, την Τόμαρ των Ναϊτών και το Πάρκο των Εθνών. Επιστρέφουμε από την Λισαβόνα.

Στείλτε SMS στο 54301 γράφοντας ΔΡΟΜΟΣ κενό το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας και την λέξη ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ και μπείτε στην κλήρωση που θα γίνει στο “The Morning Show” με το Νικόλα Ράπτη και την αναπάντεχη παρέα του!

Όροι και προϋποθέσεις διαγωνισμού:

Οι ταξιδιώτες πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή rapid test ή μοριακό 48 ώρες πριν την αναχώρηση.

Eνδέχεται να υπάρξουν αλλαγές σε ώρες πτήσεις ακόμα και ημερομηνία με +-  1,2 μέρες, χωρίς όμως να υπάρξει καμμιά αλλαγή στο πρόγραμμα. Επίσης ενδέχεται να υπάρχει αλλαγή στο πρωτόκολλο της χώρας και μέχρι τότε να δέχεται η χώρα μόνο εμβολιασμένους.