Ο Γιώργος Σαμπάνης έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις και με επιτυχία έχουν στεφθεί όσες μέχρι στιγμής ολοκληρώθηκαν! Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης έχει επιστρέψει από την Κύπρο και συνεχίζει το tour του στην Ελλάδα. Τον περασμένο μήνα πραγματοποιήθηκαν οι εξής συναυλίες: Κυριακή 12 Ιουνίου στο Κηποθέατρο Λεμεσού, Δευτέρα 13 Ιουνίου στην Λάρνακα, Παρασκευή 15 Ιουνίου στην Αλεξανδρούπολη, την Δευτέρα 18 Ιουνίου στην Πάτρα και Δευτέρα 25 Ιουνίου στην Καστοριά.
 
Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης, μετά τις δύσκολες συνθήκες που μας ανάγκασαν να απομακρυνθούμε και έχοντας διανύσει μια δημιουργική περίοδο, επέλεξε ως πρώτο σταθμό της φετινής περιοδείας του το Θέατρο Γης στην Θεσσαλονίκη στις 8 Ιουνίου και τώρα αναμένουμε για την μεγάλη του συναυλία στην Αθήνα στο Κατράκειο Θέατρο στις 18 Ιουλίου.  Με την μπάντα του, θα τραγουδήσουμε ζωντανά, αγαπημένα τραγούδια μαζί με τις παλιές και νέες του μεγάλες επιτυχίες, «Άγρια Θάλασσα», «Αυτό που αγαπάς», «Τίποτα» και «Γεννημένη».
 
Στον φυσικό του χώρο, τη σκηνή, ο Γιώργος Σαμπάνης θα μας παρουσιάσει μια μουσική παράσταση χωρίς όρια και στεγανά, για να ταξιδέψει την καρδιά και το μυαλό μας και να εκμηδενίσει τις αποστάσεις που μας κρατούσαν για τόσο καιρό μακριά. 
 
Oι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας του Γιώργου Σαμπάνη είναι οι εξής:
 
8 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ
9 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΧΑΝΙΑ
15 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΜΥΤΙΛΗΝΗ
18 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΣΕΡΡΕΣ
22 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΚΑΒΑΛΑ
23 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ
29 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
30. ΙΟΥΛΙΟΥ: ΛΙΝΔΟΣ
5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΕΡΕΤΡΙΑ
6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΠΡΕΒΕΖΑ
10  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΔΙΑΚΟΦΤΟ
12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΝΑΥΠΛΙΟ
14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΑΜΟΣ
 
Για περισσότερες πληροφορίες και διπλές προσκλήσεις μείνετε συντονισμένοι στον ΔΡΟΜΟ 89,8!