Ύστερα από την πιο πρόσφατη ραδιοφωνική τους επιτυχία «Που Ήσουν Χθες», το πιο δυναμικό συγκρότημα, για μια ακόμη φορά πειραματίζεται, αναμειγνύοντας ελληνικά ηχοχρώματα, χρησιμοποιώντας κρητική λύρα και ούτι.  Το νέο single των ONIRAMA προαναγγέλλει  πως ο επερχόμενος δίσκος θα είναι πλούσιος σε ελληνικά παραδοσιακά, folk και ethnic στοιχεία διατηρώντας την ποπ ροκ κουλτούρα του γκρουπ.

Το «Αχ να σε ξέχναγα», σε μουσική και στίχους του Θοδωρή Μαραντίνη και παραγωγή των Arcade Music κυκλοφορεί επίσημα την Τρίτη 07 Απριλίου, σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες.

Το νέο single συνοδεύεται από ένα music video γεμάτο συναισθήματα και τρυφερότητα, στο οποίο παρακολουθούμε σκηνές εμπνευσμένες από τους στίχους του «Αχ να σε ξέχναγα». Την κινηματογραφική αισθητική του music video συμπληρώνουν αριστοτεχνικά με τις ερμηνείες τους, ο Θοδωρής Μαραντίνης μαζί με την Κωνσταντίνα Κομμάτα που υποδύονται το νεαρό ζευγάρι, καθώς και οι Ευγενία Αποστόλου και Θανάσης Μάσχας στους αντίστοιχους ρόλους του ζευγαριού σε μεγαλύτερη ηλικία.