Ο ταλαντούχος ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης, γνωστός και ως Αστέρης απο την τηλεοπτική σειρά «Σασμός» του Alpha, σκοπεύει το ερχόμενο καλοκαίρι να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο την σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά. Η είδηση πως πρόκειται να παντρευτούν προήλθε απο την εφημερίδα των Συντακτών, μέσω της αγγελίας του γάμου τους. 

«Ο Ορφέας Ελευθέριος Αυγουστίδης του Κωνσταντίνου και της Μαρίας το γένος Τζομπανάκη που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα και η Γεωργία Κρασσά του Στυλιανού και της Ελένης το γένος Λιακάκη που γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατοικεί στην Αθήνα πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στο Κορωπί της Αττικής», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Το ζευγάρι έχει ήδη υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, γεγονός που μας αποκάλυψε η Μαρία Τζομπανάκη, μητέρα του Ορφέα Αυγουστίδη. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε σχετικά με το χαρμόσυνο γεγονός στην εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

«Έχουμε γάμους. Δεν έχω ραφτεί ακόμα, όλα θα τρέξουν τελευταία στιγμή. Είναι μεγάλη χαρά ο γάμος. Το πιο μεγάλο γεγονός είναι που ήρθε το παιδί μας, ένας ήλιος στη ζωή μας. Η Γεωργία μας που είναι μια υπέροχη γυναίκα. Όλο αυτό θα το γιορτάσουμε όλοι μαζί», είπε συγκεκριμένα  η Μαρία Τζομπανάκη.

Πριν μερικές εβδομάδες, στην ίδια εκπομπή, ο ηθοποιός είχε αναφέρει ότι: «Στο σπίτι είναι πολύ ωραία η καθημερινότητα με τον μικρό. Ασχολούμαι με τη φροντίδα του παιδιού και το έχω βρει από πολύ νωρίς». Ενώ, είχε αποκαλύψει και το όνομα του γιου του «Αχιλλέας – Κωνσταντίνος θα ονομαστεί ο γιος μου. Αχιλλέας είναι ένα όνομα που μας αρέσει, Κωνσταντίνο λένε τον μπαμπά μου».